Mnogi roditelji imaju taj problem da ne mogu svoju decu da nateraju da legnu u krevet na vreme. Iako su umorni i realno stanje stvari jeste da im se spava, oni jednostavno ne žele nešto da propuste i zato potpuno nerado odlaze u krevet. Postoji nešto što bi moglo da pomogne da ih privolite da krenu na spavanje i smire se u krevetu umesto da pričaju i vrpolje se. OVO je jedan od načina.

Zamislite kada bi vaš mališan znao da ga u krevetu čeka njegova omiljena divlja životinjica da sa njim zajedno utone u san? Pa to je nešto što bi zaista moglo da ga privoli da legne na vreme! Postoji i može da se kupi i pritom nije uopšte skupa jedna divna mekana plišana igračkica koja ne mora da bude samo igračka: može da bude i jastuk ali i ćebence!

Igračkica koja krije u svom stomačiću ćebence? To genijalno zvuči! Da mogu da se pokriju svojim plišanim drugarom? Sjajna stvar! Još ako budete maštoviti, pa zajedno igrački date ime i usmerite dete da smisli neku pričicu koja se tiče njegovog plišanog mekanog drugara – pobedili ste, krevet na vreme je zagarntovan!

Igračke za decu
Promo Igračke za decu

OVDE možete da poručite plišanu igračku 3 u 1 po specijalnoj ceni i pritom možete da izaberete da li će to biti lavić, nilski konjić, žirafica ili slonče, šta vaša deca najviše vole!

Plišano ćebence je odlično za putovanja. Klinci mogu i da se igraju i da spavaju sa njim, jer će im biti toplo i udobno.
Zato požurite i podelite sa drugim roditeljima ovu sjajnu ideju za poklon svojoj ili nekoj drugoj deci. Poručite online OVDE ili pozovite na broj 011/6 888 999.

(Promo)