Decu treba učiti i da igraju u timu i kao individualci, svakako. Takođe, jako je dobro razvijati im zdrav takmičarski duh. Nema boljeg načina od igre koja na to navodii. Šta se pokazalo kao odlična igračka za ovo? Pogledajte OVDE šta je predlog. Iako vam na prvi pogled neće delovati kao igračka koja razvija takmičarski duh, zapravo jeste: pištolj koji katapultira aviončiće.

Za razliku od sličnih igračaka, on nije samo za dečake. Njim se mogu igrati i devojčice, a fenomenalno je i to što se ova igračka dopada različitim uzrastima dece. Biće superzabavno ako se njom igraju u društvu. Mogu se takmičiti čiji avion leti dalje i tako razvijati takmičarski duh.

Uz pištolj se dobijaju 4 aviončića i 2 dinosaurus žetona. Avion se ubaci u naznačeni deo na pištolju, zategne se opruga i pritisne obarač. Aviončić će izleteti u pravcu u kom ga dete usmeri, a može da odleti i do 6 metara daleko. Gde može da se kupi? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999, a na videu ispod možete videte koliko je igračka zabavna.

https://www.youtube.com/shorts/hqJIKuOKizc

Mnogo je dobro je to što su aviončići od sunđera, pa je igračka potpuno bezbedna – deca se neće povrediti čak ni ako pogode jedni druge avionima. Sunđer od kog su avioni omogućuje i da se deca ovom igračkom igraju i unutra bez rizika da će oštetiti stvari po kući.
Pištolj koji ispaljuje aviončiće možete da kupite ili OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Videćete, mališani će se oduševiti!

katapult1.jpg
Promo 

(Yumama/Promo)