Najbolje pamte kada nisu ni svesni da uče, kada misle da se samo igraju. Da, čak i matematiku. Ako vaš mališan kreće u školu, a iz iskustva znate da bi mogao imati problem sa matematikom, evo načina da mu se ona približi kroz zanimaciju. Pogledajte OVDE predlog za igru.

Jedan od najzabavnijih i najprijemčivijih načina da decu naučite da računaju jeste drvena edukativna kutija. Ona, kada se otvori, ima na sebi polja u koja se ubacuju brojevi i znakovi za računske operacije koji se dobijaju u kutiji i to u različitim bojama kako bi deci bilo zabavnije. Na ovaj način će neuporedivo lakše i brže naučiti računicu nego da pišu na papiru.

Šta je čini još interesantnijom?

  1. To što na tabli postoji i satić u obliku šarenog puža na kome se ručno okreću kazaljke – na taj način deca lakše uče da gledaju u sat.
  2. To što tabla sa poljima za brojeve može da se okrene i postane crna tabla po kojoj može da se piše kredama (krede su takođe u pakovanju u raznim bojama).
  3. To što se u kutiji dobijaju i šareni štapići uz pomoć kojih će deca lakše naučiti da broje i računaju.

Sve je tako veselo i šareno da mališanima olakša učenje i natera ih da ga zavole. Upravo zato je ova drvena kutija sjajan poklon za sve dečake i devojčice koji uče da računaju – poručite je ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Drvena edukativna kutija
Promo Drvena edukativna kutija

Drvena edukativna kutija
Promo Drvena edukativna kutija