Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO MORATE IMATI: Saznajte koja to zanimljiva igračka neće dosadtiti deci posle 2 dana!

O kojem god uzrastu da se radi, deci malo toga drži pažnju duži vremenski period.

 tabla-pocetna (1) Izvor: Promo

Koliko god da im se nešto dopadne, uglavom to „izgustiraju“ već u roku od dan-dva, iako vam se s obzirom koliko su to želeli čini da je neće ispuštati iz ruku. Znate li da ipak postoji nešto što svoj deci drži pažnju mesecima, a istovremeno je i jako korisno za njih? Pogledajte OVDE šta je u pitanju!

I mala i velika deca, i dečaci i devojčice, svi vole da crtaju i to je deo njihovih obaveznih aktivnosti. Oni na taj način uče nove stvari, vežbaju svoju motoriku, razvijaju maštu, ispoljavaju emocije. A crtanje i pisanje su im nezaobilazna aktivnost i u vrtiću, školi, prilikom rešavanja domaćih zadataka. Zašto im ono ne biste učinili još zanimljivijim, a istovremeno ih ekološki osvestili?

Piši briši LCD tabla je bezbroj puta zanimljiviji način za crtanje i pisanje, nešto novo sa čega će za tili čas moći da obrišu crtež, slova, brojeve. To je tabla po kojoj se crta specijalnom olovkom koja se ne troši, a sve sa table briše se jednim jedinim klikom na dugmence u dnu table. Time ćete uštedeti značajnu količinu papira, te samim tim pozitivno ekološki delovati.

Ova tabla koja nema ograničen rok trajanja se može poručiti po superpovoljnoj ceni ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 tabla-txt (1) Izvor: Promo

Kako tabla radi?

Na baterije. Baterije se već dobijaju u samoj tabli.

Koje veličine je tabla?

Dimenzije cele table: 23x14

Dimenzije samog ekrana: 17x12

Ova tabla se može poručiti po superpovoljnoj ceni od 1.490 rsd ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica