Upravo zato su dečije kuhinje toliko zabavne za igru i, za razliku od brojnih drugih, ne mogu mališanima tako brzo dosaditi. Igra u njoj je uvek nova, uvek zanimljiva, bilo da se dete u njoj igra samo ili sa nekim – pogledajte OVDE kako je dobra ova kuhinja!

Dečije kuhinje su ne samo zabavne, već i korisne: deca uz njih razvijaju kreativnost i radnje u njoj ih podstiču na interakciju u slučaju da se igraju sa braćom, sestrama ili drugarima i drugaricama. A ova dečija kuhinja kakvu vidite u nastavku je neverovatna jer

- ima 65 delova

- ima ZVUČNE i SVETLOSNE efekte – deci je naročito zabavno kada čuju kako se krčka ručak u njihovojkuhinji

- uz nju se dobijaju NAMIRNICE i POSUĐE – decu ćete moći kroz igru sa njima da naučite raznoraznim korisnim informacijama o hrani

- iz sudopere može da ide PRAVA VODA!

Dečja kuhinja, igračka za zabavu i učenje
Promo 

U TOKU JE SNIŽENJE OVDE I PORUČIVANJEM NA 011/6 888 999. SNIŽENA CENA JE 8.990 DIN, A KOLIČINE SU OGRANIČENE, zato požurite!

Kuhinja nije rezervisana isključivo za devojčice. Ona je jednako zabavna i dečacima. U setu se nalaze šporet, frižider sa podesivom temperaturom, realan prikaz sudopere sa česmom, deo za odlaganje posuđa nakon pranja, podloga za odlaganje namirnica, rerna koja se otvara, polica za set tanjira i odlaganje pribora, tanjiri, namirnice, polica za poslastice, i set pribora.

Dimenzije kuhinje su 93.5 x 28.5 x 71 cm.

U TOKU JE SNIŽENJE OVDE I PORUČIVANJEM NA 011/6 888 999. SNIŽENA CENA JE 8.990 DIN, A
KOLIČINE SU OGRANIČENE, zato požurite!