Mališani se za svoj rođendan najviše raduju torti - najvećoj i najslađoj poslastici proslave, pa je važno da ona bude ukrašena baš po njihovoj meri i što maštovitije!

Španska blogerka Sandra pravi je majstor u pravljenju simpatičnih figurica za torte za dečje rođendane, a odlučila je da tajnu izrađivanja maštovitih i simpatičnih dekoracija podeli sa svojim čitaocima. Mi vam, za početak, prenosimo kako napraviti veselo majmunče!

Najpre je potrebno pripremiti fondant masu i gum-pastu u bojama u kojima želite da napravite dekoraciju za tortu u obliku majmunčeta, a najefektnije deluje kombinacija braon i boje mesa.

Za početak, ovako kako ćete videti u galeriji, upotrebite braon boju kako biste napravili telo majmuna - napravite od nje oblik zaobljene kupe. Pratite uputstvo korak po korak i nećete pogrešiti: torta vašeg malog rođendanca biće pun pogodak i pravo iznenađenje!

Ukoliko su vašem mališanu ove životinje naročito simpatične ili želite da ga iznenadite tortom inspirisanom džunglom, pogledajte kako - brzo i jednostavno - možete napraviti neodoljivu figuricu majmuna.