Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

10 najsmešnijih pitanja koja su postavila deca

Ovakva pitanja su veoma zabavna kada nisu upućena vama, tako da iskoristite priliku da se nasmejete malo i "mukama" drugih roditelja...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Decu treba pažljivo slušati, jer se u njihovoj mašti i razmišljanjima zapravo krije mnogo iskrenosti i mudrosti.  Setite se koliko puta ste ostali zatečeni i morali dobro da razmislite o pitanju koje vam je dete postavilo? 

Tako je jednog oca Bakija O Hare, njegovo dete pitalo zašto je desnoruko. Otac je bio potpuno zbunjen- "Stvarno, zašto je desnoruko?"

"Pitanje me je potpuno oborilo s nogu, ostao sam zatečen nekoliko trenutaka razmišljajući o mogućnostima. Moja žena mu je zbunjeno odgovorila: jednostavno zato što si takav!” napisao je ovaj korisnik Redita.

Povezane vesti

Nakon ove situacije, ovaj otac se zapitako kakva su iskustva drugih roditelja? Napravio je anketu u kojoj su učestvovali  korisnici društvene mreže Redit, a mi vam prenosimo najbolje odgovore:

1. Ja se lično ne sećam, ali me moj otac redovno podseća na to. Vozili smo se kolima, a ja sam imao oko 7,8 godina. Stali smo na crveno svetlo i ja sam ga odjednom pitao:"Hej tata, da li bi obrijana gorila izgledala kao jako ružna beba ili bi idalje ličila na gorilu?" On se još uvek smeje zbog toga.

Povezane vesti

 2."Ako otvorimo prozor kad je unutra hladno, a napolju toplo, da li topao vazduh ulazi unutra ili hladan vazduh izlazi napolje?"- dete koje je postavilo ovo pitanje imalo je oko 6 godina

3. Kako se zove prostor između "iglica" na češlju?

4. "Odakle dolaze misli? -nisam imao odgovor” napisao je jedan otac.

Povezane vesti

5. Kada sam učio svoju decu da plivaju, omiljeno pitanje koje su mi postavili je bilo "kad ćemo naučiti da dišemo pod vodom?"

6. Kada je moja baka saopštila porodici da će se opet udati (nakon smrti supruga), moj rođak, koji ima 5 godina, pitao je zašto. Ona mu je odgovorila da joj se zaista dopada budući deka i da on razgovara sa njom i dok je sa njim ne oseća se usamljeno. Onda je on upitao: "A zašto jednostavno ne kupiš papagaja?"

7. "Šta je ono? Da li je jutro kada se budimo? Šta je planeta?" Sve to je pitao odjednom, a onda je otrčao da glumi super heroja.

Povezane vesti

8. Jednom prilikom jedan 10. godišnjak me je pitao iz čista mira: "Da li dinosaurusi imaju grudi?"

9. Moj mali brat me je jednom pitao: "Zašto imam par očiju ako vidim samo jednu stvar?", sada bi mi lako da mu objasnim, ali tada bilo je to prilično iznenadno i impresivno pitanje za dete od 4 godine.

10. Usred večere, bez ikakve najave ni konteksta: "Kako si se ti osećala poslednjeg dana kada si bila dete?"

Povezane vesti

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica