MAMA PRIŠLA DA UZME DETE I VIDELA DA SE AUTO-SEDIŠTE DIMI: Razlog je neverovatan, upozorila i druge

Jedna mama prišla je da izvadi dete iz auto-sedišta, kada je videla da se ono dimi, nakon čega je objavila sve kako bi upozorila i druge roditelje!

Facebook/Emily Perna

Zakonom je propisano da deca moraju da sede u auto-sedištu kada su u automobilu, a razlog tome je njihova bezbednost. Roditelji su uglavnom veoma informisani o tome kako bezbedno da stave dete u auto-sedište, ali ponekad nešto može i da ih iznenadi.

Mama po imenu Emili Perna doživela je situaciju koja ju je veoma iznenadila, zbog čega je odlučila da to podeli sa ostalima. Kako je napisala u objavi na Fejsbuku, ona je u automobilu koristila ogledalo za nadzor deteta, koje joj pomaže da vidi šta radi dete kada je okrenuto u smeru suprotnom od smera vožnje. Međutim, ono što nije očekivala je da su se zraci sunca odbijali od ogledala i toliko zagrejali auto-sedište da je počelo da se dimi!

"Objavljujem ovo da bi možda pomogla nekoj mami ovog lega. Vadila sam Luku danas iz auto-sedišta i primetila sam da se sunce rekflektuje od ogledala za decu na auto-sedište koje je počelo da se dimi. Ne mogu da objasnim koliko brzo se to desilo i koliko sam ga brzo izvadila. Bila sam šokirana jer nikada ranije nisam čula da to može da se desi, zato, molim vas, budite svesni toga", napisala je Emili.

Ovakve situacije verovatno nisu česte, ali svakako treba biti oprezan.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Trik za lakše vezivanje pojasa u sedištu  TikTok/heavy_haul_n_fool