NAJBOLJI POKLON DRUGARICI KOJA JE DOBILA BEBU: Ne znam ništa o deci, ovako mogu da joj pomognem

Nekada nije lako smisliti poklon najboljoj drugarici koja je upravo dobila prvo dete - nešto što će pokazati svu ljubav koju osećate. Ako pri tom nemate decu, postaje još teže. Ova devojka je smislila idealno rešenje.

TikTok Prinscreen hey.itsbel

Na svom TikTok profilu devojka čija najbolja prijateljica se upravo porodila sa prvim detetom, je snimila videu u kome pokazuje kako "ja neupotrebljivi prijatelji bez ikakvog znanja o deci" želi da pokaže svo divljenje, ponos i ljubav koju osećaju, a da ne kupuju nepotrebne stvari, već da uradi nešto zaista lepo, korisno i puno pažnje- koji su ovom trenutku najvažniji. 

Napomenula je da, možda ne zna ništa o bebama, ali sjajno kuva i zna da u ovoj maloj porodici, omiljena jela, kolači, peciva su sada više nego dobrodošli. Tako da prvo je nabavljena velika korpa, u koju je spakovala veću količinu omiljenih dezerta, svoje drugarice i njenog muža, napravila i zalihu zamrznutih tako da mogu da im potraju. Zatim je dodala preko potreban jednokratan donji veš, za porodilje, udobnu pidžamu, mnogo kozmetičkih sitnica za negu lica i tela. Zapravo, sve što je mogla da se seti, da bi drugaricu obradovalo, spakovala je u korpu, punu đakonija. Ovo je sjajna ideja ukoliko imate nekog ko je upravo dobio bebu, ne možete često da idete da pomognete ali zato možete da spakuje neki sličan poklon- sa onim što vama draga osoba najviše voli ili mu može nedostajati sada kada je sva pažnja, snaga i vreme usmerena na bebu.

Pogledajte u videu, kako izgleda ova poklon korpa.

 (Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

Mama rodila dete u 50. godini  TikTok/ emmoments