Umirivanje uplakane bebe ponekad je prava muka i čini se da šta god da uradite, dete jednostavno ne prestaje da plače. Možda nije zgoreg da isprobate jednostavan trik kojim mama Miranda smiruje svoju bebu.

Ona je na TikToku objavila kranje jednostavan i veoma simpatičan trik kojim smiruje svoju uplakanu bebu, a ovaj video je za samo nekoliko dana pregledan skoro sedam miliona puta. Ona je u opisu napisala da "deluje skoro svaki put", a evo o čemu je reč.

Na snimku vidimo devojčicu koja plače, a mama Miranda joj prilazi i prste jedne ruke joj stavlja ispod brade, zatim je pomera gore-dole, tako da i ćerkici blago pomera bradu. Ona gotovo u sekundi prestaje da plače i smiruje se, a zvuci koje zatim ispušta nasmejali su mnoge.

Trik za umirivanje uplakane bebe TikTok/miiranndda

Mnogi roditelji su u komentarima istakli da primenjuju isti metod.

"Volim ovo da radim. Zabavno je, a i deluje", "Ovako sam smirivala svoju ćerkicu, ali ona sada ima 19 meseci i gurne mi ruku dok plače", "I mi to radimo, i najbolje od svega je što i ona sama to počela da radi kao način umirivanja kada plače, i to je najslađa stvar ikada", "Ovo sam stalno radila deci dok sam radila u vrtiću", neki su od komentara.

BONUS VIDEO:

Kako umiriti bebu TikTok/kydkyronashville

(Yumama/N. Z.)