Da bismo biranje odeće za bebe učinili prijatnijim i praktičnijim, naveli smo četiri važna faktora koje treba uzeti u obzir kada kupujete garderobu za svoju bebu. Ovo su četiri zgodna mala savet koji će vam stvari učiniti praktičnijim.

1. Benkice sa preklopom i drikerima su praktične
Možda nije očigledno, ali ti otovri nav ratu koji se zatvaraju pomoću drikera ili sugmića su tu da lakše obučete i svučete bebu. Zato birajte ove modele bekica, biće vam život lakši.

2. Rukavice protiv ogrebotina nisu neophodne
Možda su slatke, ali takođe mogu biti skupe i lako se izgube. Umesto toga koristite par čarapa za novorođenče! Jeftinije, i nije važno ako ih izgubite jer ćete imati dosta čarapa da ih zamenite.

3. Ne morate da perete odeću od pljuvačke
Kada bebi počne da curi pljuvačka, naročito kada krenu da niču zubići, nije neophodno da svaki put perete veš. Dovoljno je da obrišete I osušite bekicu. Naravno ako je reč o hrani, bljucaknju ili prehladi, pranje je neizostavno.

4. Sitne stvari perite u vreći
Male dječje čarape, trake za kosu, mašne - sve ih treba oprati, ali mogu biti noćna mora za vađenje iz mašine I praćenje njihovog kretanja po stanu. Kupite mrežastu vrećicu za pranje veša I u njoj sve ove sitnice zajedno perite.


BONUS VIDEO

"KAKO BI BEBA BILA TAKO DUGO MIRNA DA NIJE DROGIRANA?" Raković: Čim primetite ovako nešto REAGUJTE! Oni su nevidljivi za SISTEM Kurir TV


Izvor. Yumama