Neutešni i dugotrajni plač bebe često roditelje dovede do očaja zbog čega su spremni da urade sve da bi umirili svoju bebu. Pokušali ste da uradite sve moguće trikove koje ste našli na društvenim mrežama, ali vaša beba je uporna da vas izludi.

Tako neispavanima i umornima, na pamet vam padaju svakakve lude ideje, i sve je super dok su te ideje sigurne za bebu.

Jedna je mama po imenu Alisa Hove na svome TikTok profilu objavila, mnogima možda predrastičnu metodu umirivanja svoje bebe. Kod njene bebice, očito, ni kultno povijanje nije rešilo problem.

Umotana beba TikTok/alyssahove

Dakle, ova mama se dosetila i osmislila "zid utehe". Ona je svoju bebicu prvo povila pa "umetnula" između mekanih jastuka na kauču.

I sami ćete shvatiti da je ovaj način postavljanje bebe krajnje rizičan, ali beba više ne plače što je očigledno ovoj iscrpljenoj mami najvažnije.

Rekacije na ovaj način umirivanja su različite, neki je brane, dok su druge mame u šoku.

"Žena ima blizance, možete da zamislite koliko je njoj teško da balansira. Najvažnije je da je uspela da umiri bebu. Uostalom ona je tu prisutna i bebi ne može ništa da se desi", bio je jedan od komentara.

"Da li ste vi svesni da beba može da se uguši, padne. Toliko rizikuju samo da bi beba bila mirna, strašno!", besno je komentarisala jedna mama.

Da li baš treba učiniti sve da umirite bebu ili ipak treba primeniti sigurne metode preporučenih od strane stručnjaka.

(Yumama)