Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li blizanci mogu da spavaju u istom krevecu?

Kupiti dva krevetića ili ne, jedna je od dilema budućih roditelja koji očekuju blizance. Pročitajte šta preporučuju pedijatri...

Setite se kako je vaš krevet prazan, kada partner nije tu. Razmislite o tome kako biste se osećali da ste zajedno 24 sata, 35 nedelja ili više i iznenada vas razdvoje...

Veza između blizanaca veoma je jaka. Ona postoji još i pre rođenja, a nastavlja se i u prvim nedeljama nakon njihovog dolaska. Upravo zbog toga, većina pedijatara preporučuje da svoje mališane stavite u isti krevetac. Da li će im biti udubno? Naravno! Za blizance je komfornije kada su jedno uz drugo, jer tako je uostalom i bilo pre nego što su se rodili.

Povezane vesti

Zato, pustite ih da spavaju zajedno jer to njima neće predstavljati problem (čak naprotiv), a i bezbedno je, posebno u prvih par nedelja kada su oni dobro uvijeni i kada se ne okreću mnogo.

Onog trenutka kada bebe počnu da se vrpolje i udaraju jedna drugu, napravite novi plan i stavite pregradu u krevetac. Tako će svaka beba imati prostor za sebe.

Pregradu možete držati nekoliko nedelja dok bebe ne porastu. Nakon toga potrebni su odvojeni krevetići.

Povezane vesti

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica