Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moderna oprema za bebe

Dizajnerka nameštaja namenjenog najmlađima Lana Agijan ulepšava dane ranog detinjstva mališanima neobičnim kreacijama koje spajaju moderno s udobnošću.

 Izvor: Foto: Lana-agiyan.com

Istraživanja su pokazala da se tokom spavanja dečji nervni sistem umiri, što znači da je san biološki način da se dete smiri. Loš kvalitet sna može dovesti do problema u učenju i socijalizaciji. Štaviše, što dete lošije spava, to će biti teže uspavati ga, uprkos umoru.

Kada je reč o krevecu za bebu, svakom roditelju je najvažnije da on bude bezbedan i udoban kako bi se dete razvijalo na pravi način. Danas su mogućnosti za kupovinu stabilnog i komfornog dečjeg kreveta daleko bolje nego što su bile u vreme naših baka, a dizajneri se utrkuju u ponudi modernih i kvalitetnih rešenja za dobar san beba.

Lana Agijan inspirisana bezbrižnošću uspavanih beba, uspešno kreira krevece i udobne mekane konstrukcije koje predstavljaju bezbedan prostor za igru.

Multifunkcionalni predmeti za igru nastali su zbog uživanja dece u igranju i skrivanju u malim prostorima. To je često "gnezdo"napravljeno od jastuka ili ćebadi. Lana je uspela da napravi šarenu kombinaciju nameštaja i prostora za igru, različitih oblika i dimenzija, u kojoj će deca uživati. Takav je, recimo, "Pupoljak", model ove dizajnerke koji se može koristiti kao fotelja, kućica za igru, tepih, ljuljaška i predmet za odlaganje igračaka.

Fotografije radova Lane Agijan možete pogledati u našoj galeriji.

Tamara Sorak

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica