Na jednostavan način pripremite obrok baš kao iz restorana!
Potrebno je:
- 800 g pilećih grudi
- 2 krompira
- 100 g spanaća
- 150 g krem sira
- 1 luk
- 1 kašičica belog luka u prahu
- 1 kašičica italijanske mešavine začina
- 1 kašičica slatke paprike
- so i biber
Priprema:
U šerpu iseckajte spanać i crni luk. Dodajte malo belog luka u prahu i dinstajte nekoliko minuta dok ne porumeni. Zatim dodajte krem sir i italijansku mešavinu začina. Sir će se lepo rastopiti i dobićete ukusan nadev kojim ćete napuniti piletinu. Pileće grudi pospite slatkom paprikom, posolite i pobiberite, a nakon toga rasecite meso, ali ne do kraja. Dodajte nadev od sira i spanaća u sredinu, zatvorite čačkalicom, poređajte šnicle u pleh i pecite na 200°C 40-45 minuta. Ovo jelo možete servirati uz krompir ili pirinač. Prijatno!
Probajte i:
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna