Na jednostavan način pripremite obrok baš kao iz restorana!

Potrebno je:

- 800 g pilećih grudi

- 2 krompira

- 100 g spanaća

- 150 g krem sira

- 1 luk

- 1 kašičica belog luka u prahu

- 1 kašičica italijanske mešavine začina

- 1 kašičica slatke paprike

- so i biber

Priprema:

U šerpu iseckajte spanać i crni luk. Dodajte malo belog luka u prahu i dinstajte nekoliko minuta dok ne porumeni. Zatim dodajte krem sir i italijansku mešavinu začina. Sir će se lepo rastopiti i dobićete ukusan nadev kojim ćete napuniti piletinu. Pileće grudi pospite slatkom paprikom, posolite i pobiberite, a nakon toga rasecite meso, ali ne do kraja. Dodajte nadev od sira i spanaća u sredinu, zatvorite čačkalicom, poređajte šnicle u pleh i pecite na 200°C 40-45 minuta. Ovo jelo možete servirati uz krompir ili pirinač. Prijatno!

Probajte i: