Potrebno vam je:
1 crni luk
1/2 kese gotove smrznute mesavine za đuveč
1 šolja boranije
1 parče lososa
1 manja glavica brokolija
200-300 grama pirinča
so, biber, suvi začini
Priprema:
U jednom tiganju blago propržiti losos na maslinovom ulju.
Crni luk dinstati u vatrostalnoj činiji na ringli i dodati ostalo povrće. Kada je povrće na pola dinstanja/kuvanja (povremeno dodavati vodu), dodati pirinač i začine i još malo vode. Kuvati dok voda skoro ne ispari. Nakon toga, ubaciti u unpared zagrejanu rerunu da se kratko zapeče.
Pre đuveča možete poslužiti i posnu supu od karfiola:
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna