Potrebno vam je:

80 g rezanaca za supu

Kašika maslinovog ulja

1/2 glavice luka, iseckane

Kašika rendanog đumbira

Iseckana šargarepa

2 kašike soja sosa

2 kocke za pileću supu

Čen belog luka

Šoljica graška

50 g iseckanog, pilećeg belog mesa

Šolja sojinog mleka

Malo bosiljka

Priprema

U velikom loncu zagrejte ulje. Dodajte luk i dinstajte ga dok ne omekšae. Dodajte đumbir i šargarepu i još malo prodinstajte. Dodajte i beli luk. Zatim u toploj vodi razmutite kocke za supu, sipajte u lonac i dodajte soja sos, a zatim pustite da proključa.

Dodajte piletinu i grašak i pustite da proključa. Smanjite temperaturu i nastavite sa kuvanjem dok piletina ne omekša. Dodajte rezanca i sojino mleko. Kuvajte dok rezanci ne omekšaju. Kada bude gotovo dodajte bosiljak, dobro promešajte i poslužite.

Probajte i: