Potrebno je:

pastrmka

glavica crnog luka

1 šargarepa

50 g šampinjona

30 g graška iz konzerve

50 g integralnog pirinča

1/3 kašičice đumbira

10 iseckanih badema

so

Priprema:

1. Iseckajte sitno crni luk a šargarepu na kolutove. Stavite na malo ulja i propržite. Dodajte isečene šampinjone, grašak, pirinač, đumbir, 5 iseckanih badema, začinite i dolijte malo vode i prokuvajte.

2. Usoljenu pastrmku na par mesta zasecite, napunite ovom smesom, a ostatak sipajte oko nje.

3. Preostale cele bademe stavite u zasečeni deo ribe. Pecite ribu u pokrivenoj vatrostalnoj posudi na 200° C.

Izvor: Stvar ukusa

PROBAJTE I:



Fileti lososa sa salatom od pirinča



Dinstana riba sa povrćem

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.