Potrebno je:
- 500-550 g keksa s maslacem
- 50 g kapućina u prahu (iz kesice)
- 2,5 dl mleka
- 3 jajeta
- 6 kašika šećera
- 5 dl slatke pavlake
Priprema
Umutite dobro jaja sa šećerom, sipajte slatku pavlaku i ponovo mutite dok se ne napravi čvrst fil.
Kapućino prašak prelijte vrućim mlekom.
Svaki keks umočite u kapućino i slažite na tacnu. Premažite filom, složite novi red keksa.
Ponavljajte postupak dok ne utrošite materijal.
Završite filom,a zatim tortu ukrasite po želji.
Izvor: Moja kuhinja
PROBAJTE I...
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna