Cimet je poznat po tome što je bogat kalcijumomm i gvožđem, a odlično se slaže sa jabukama koje su bogate vitaminom C i antioksidansima.
Vaša beba će već od osmog meseca moći da uživa u ovoj kašici.
Sastojci:
1 jabuka
200ml vode
1/2 kašičice cimeta
1 kašika pirinčanih pahuljica
Priprema:
1. Jabuku oljuštite, očistite i kuvajte dok potpuno ne omekša, ubacite u blender i dodajte cimet.
2. Kako bi razredili kašicu, dodajte malo vode u kojoj se jabuka kuvala.
3. Ako je kašica preretka ubacite jednu kašiku pirinčanih pahuljica.
PROBAJTE I:
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna