Izgled jela podjenako je bitan kao i ukus, međutim mnoge mame često ne nađu vremena da se pozabave dekorisanjem, iako bi tako neizmerno usrećile najmlađe.
Mi vam donosimo interesantan i brz način kako da dekorišete predjelo koje će oduševiti klince, a njegova priprema je toliko jednostavna da i oni mogu da se uključe. Sve što vam je potrebno jesu kuvana jaja (veća i manja), šargarepa, peršun, zrna bibera i štapić za ražnjiće ili čačkalice.
Skuvajte jaja, pa im potom malo odrežite vrh i dno. Veće jaje stavite na radnu površinu, a manje spojite sa štapićem za ražnjiće, tako da jedan kraj štapića ostane malo da viri.
Šargarepu iseckajte na manje i veće kolutove koji će poslužiti kao kapica jestivog Sneška. Da bi je fiksirali, šargarepu probodite kroz kraj štapića.
Oči, usta i dugmiće napravite od bibera, nos od komadića šargarepe, a metlu od peršuna.
Koliko dugo posle carskog reza ne smete da zatrudnite? Ako prođe manje od ovoga veće su šanse za komplikacije
20 najlepših kratkih imena za devojčice: Roditelji ih obožavaju, imaju samo 3 ili 4 slova
Kako da se pripremite za porođaj? 7 važnih stvari koje treba da uradite na kraju trudnoće
Emilija čeka 7. sina, a dr Milošević otkriva: Jesu li neke žene predodređene da rađaju samo dečake?
Koje ukuse najviše vole bebe u stomaku? Evo i zašto trudnice treba da jedu čokoladu