Pečurke punjene ukusnim filom od krem sira i parmezana biće pravi gastronomski užitak u malim zalogajima za čitavu porodicu!
Sastojci:
- 12 šampinjona
- kašika ulja
- kašika usitnjenog belog luka
- 220 g krem sira
- 50 g parmezana
- malo bibera, crnog luka u prahu, kajenskog bibera
Priprema:
1. Rernu uključite na 180 C.
2. Operite dobro šampinjone, osušite ih i odstranite drške. Drške zatim sitno iseckajte.
3. Ugrejte u tiganju ulje na umerenoj temperaturi. Dodajte beli luk i iseckane drške pečurki i pržite dok ne ispari tečnost, vodeći računa da luk ne izgori.
4. Kada se prženi luk i pečurke ohlade, umešajte krem sir, parmezan, biber, luk u prahu i kajenski biber. Trebalo bi da dobijete veoma gustu smesu.
5. Kašikom napunite kapice pečurki filom, a zapim punjene pečurke poređajte na nauljeni pleh (možete umesto ulja koristiti i papir za pečenje).
6. Pecite oko 20 minuta u zagrejanoj rerni.
Koliko dugo posle carskog reza ne smete da zatrudnite? Ako prođe manje od ovoga veće su šanse za komplikacije
20 najlepših kratkih imena za devojčice: Roditelji ih obožavaju, imaju samo 3 ili 4 slova
Kako da se pripremite za porođaj? 7 važnih stvari koje treba da uradite na kraju trudnoće
Emilija čeka 7. sina, a dr Milošević otkriva: Jesu li neke žene predodređene da rađaju samo dečake?
Koje ukuse najviše vole bebe u stomaku? Evo i zašto trudnice treba da jedu čokoladu