Potrebno je:
- 1 kašika brašna
- 1 kašika šećera
- ½ kašičice cimeta
- 2 kruške, oljuštene i isečene
- 1 kašika meda
- ¼ šolje muslija
- 1 kašika iseckanih suvih urmi
- 1 šolja sladoleda od vanile
Priprema
1. Zagrejte rernu na 200 C. Pomešajte brašno, šećer i cimet, a zatim dodajte komade kruške i sve pomešajte. Podelite mešavinu na nekoliko porcija i svaku prelijte medom i pospite muslijem i urmama.
2. Pecite oko 20 minuta, ili dok kruške ne omekšaju. Poslužite toplo u kombinaciji sa sladoledom.
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna