Sastojci potrebni za 4 osobe:
6-8 parčića piletine
200g mladih krompirića
1 krompir
2 paškanata
2 šargarepe
30g origana
60ml ulja
30g senfa
rendana kora i sok od jednog limuna
Priprema
1. Zagrejte rernu na 180 stepeni. Operite povrće, oljuštite krompir – ali ga ne secite, a paškanat i šargarepu isecite na kriške. Dodajte so i biber prema vašem ukusu i prelijte sa malo ulja. Podmažite pleh, ubacite povrće i pecite 30 minuta.
2. Zasecite oštrim nožem svako parče piletine. Pomešajte limunov sok i koru, senf, origano, so, biber i premažite meso. Dodajte ga povrću i pecite 30-40 minuta dok meso i povrće ne budu gotovi.
Servirajte uz sezonsku salatu.
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna