Potrebno je:
4 manja plava patlidžana
300 g junećeg mlevenog mesa
4 manja paradajza
1 glavica crnog luka
4 čena belog luka
200g kačkavalja
biber, so
Priprema
Plavi patlidžan iseći uzduž na pola i ispeći u rerni (oko 20 minuta). Izdubiti sredinu. Iseckati crni luk i propržiti ga na ulju. Dodati mleveno meso i sredinu patlidžana iseckanu na kockice. Dodati začine po ukusu, promešati i još malo propržiti. Ovom masom napuniti patlidžane, a odozgo staviti na kriške isečen paradajiz. Na kraju, preko patlidžana staviti sir isečen na kriške. Peći u rerni oko 15 minuta, a pre služenja ukrasiti svežim bosiljkom.
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna