Potrebno je:
1 konzerva usitnjene tunjevine
makarone ili špagete
2-3 sveža paradajza
1 veći čen belog luka
peršun
Priprema
Paradajz oljuštite i iseckajte sitno. U tiganj sipajte malo ulja iz konzerve tunjevine, blago ga zagrejte i dodajte sitno iseckan ili zgnječen beli luk. Kratko ga propržite i odmah dodajte tunj i paradajz, i sve neka kratko vri na tihoj vatri dok se sos ne zgusne. Makarone (špagete) obarite u slanoj vodi, a zatim ih procedite i isperite pod mlazom hladne vode. Prelite makarone pripremljenim sosom. Prijatno.
Probajte i:
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna