Na vreme u koje će beba biti rođena ne možete da utičete, a u nekim kulturama se upravo zato veruje da vreme rođenja na neki način određuje ličnost mališana. Istine radi, u tome nema naučnih dokaza, ali možete se zabaviti čitajući koje osobine imaju bebe u odnosu na vreme u koje su rođene.

Između ponoći i četiri sata ujutru

Deca rođena u ovom vremenskom periodu su osetljiva i imaju neverovatnu maštinu.

Od ponoći do dva sata: Bebe rođene u ovo vreme izrastaju u veoma samouverene ljude i dobro se prilagođavaju raznim društvenim situacijama. Vole da prenose znanje na druge i šire pozitivno razmišljanje.

Od dva do četiri sata: U ovo vreme se rađaju izrazito inteligentni ljudi, imaju sjajne veštine komunikacije i uživaju u prirodi. Velike su šanse da će biti uspešni u svom poslu, čime god da se bave, kao i da će imati dosta samopouzdanja.

Između četiri i osam ujutru

Deca koja su rođena rano ujutru najčešće veoma vole prirodu. Veoma su inteligentna i spremna da se suoče sa raznim situacijama, a njihova upornost im pomaže da uspešno ostvare sve svoje ciljeve.

Od četiri do šest ujutru: Mališani rođeni u ovo vreme su pravi romantici. Međutim, često su i tvrdoglavi, tako da ih drugi doživljavaju kao osobe sa jakim karakterom.

Od šest do osam ujutru: Ova deca su rođene vođe! Uvek se bore za sebe, često ih interesuju različite vrste umetnosti i to im ide od ruke.

Između osam i 12

Deca koja se rode između osam sati ujutru i podneva su pravi maleni filozofi. Često su veoma talentovani i ambiciozni, ali i optimistični.

Od osam do deset ujutru:Bebe rođene u ovom periodu su generalno vrlo osetljive, vole mir i samoću. Fokusirani su na unutrašnji mir.

Od 10 do 12: Mališani rođeni u ovo doba dana su veoma radoznali i pravi su mali istraživači, uživaju u otkrivanju novih iskustava. Sjajno funkcionišu u timu.

Između 12 i 16 časova

Deca rođena između podneva i četiri sata popodne su energična, kreativna i veoma znatiželjna.

Od 12 do 14 časova: Beba rođena u ovo vreme verovatno će u budućnosti imati sjajne sposobnosti podučavanja, kojom god oblašću da se bavi. Ambicioznost i odgovornost su osobine koje im se takođe pripisuju, kao i to da tačno znaju šta žele u životu.

Od 14 do 16 časova: Dete rođeno u ovo vreme je pravi avanturista, voli spontanost, vrlo je aktivno i stalno u potrazi za novim izazovima.

Između 16 i 20 časova

Bebe rođene u ovom periodu su pravi buntovnici. Neumorni su, vole da putuje kada odrastu i stalno prave neke planove.

Od 16 do 18: Za bebe rođene u ovom periodu se smatra da izrastaju u pozitivne i energične ljude, ali su takođe i vrlo oprezni kada je reč o tome kome će ukazati svoje poverenje.

Od 18 do 20: Mališan rođen u rano veče izrašće u empatičnu osobu koja uvek ima osećaj za potrebe drugih ljudi. Uprkos toj svojoj osetljivosti prema drugima, relativno lako se nose sa svim životnim izazovima.

Između 20 časova i ponoći

Noćne bebe su samouverene, imaju dominantan karakter i biće primećene još u ranim godinama. Rođeni su lideri.

Od 20 do 22 časa: Mališani rođeni u ovo doba noći izrastaju u ljude pune ljubavi i želje da pomognu drugima, to im pruža radost. Često su perfekcionisti, što možda baš i nije najbolje za njih, i uvek se trude da sve rade bez greške.

Od 22 do ponoći: Ako je vaša beba rođena u ovo vreme, možete da očekujete da će izrasti u radosnu osobu, kojoj je kreativnost veoma važna, ali i koja uvek zna šta joj je životni cilj i daje sve od sebe da ga ostvari.

BONUS VIDEO:

Kako izgleda prirodni porođaj TikTok/medco111

(Yumama/N. Z.)