Jedna od edukativnih i zabavnih igračaka koja se ističe je plastelin, ali da li ste znali da postoji mnogo kreativnijih načina da ga koristite? Pogledajte OVDE.

Plastelin je veoma koristan, ali istovremeno zabavan materijal koji može postati još uzbudljiviji uz dodatak posebnih setova, kao što je set za pravljenje plastelinske kose. Da li ste čuli za ovu inovativnu igru u kojoj deca mogu stvarati i šišati kosu od plastelina?

Ovaj set sadrži postolje na koje se stavlja plastelin, a zatim se na postolje postavlja čovečuljak sa rupicama na glavi. Kroz te rupice izlazi plastelinska kosa, a deca mogu kontrolisati dužinu pritiskom na papučicu na postolju. Nakon toga, deca mogu oblikovati i šišati kosu uz pomoć plastičnih makazica i češljića koji su deo seta.

Zvuči li vam ovo privlačno? Ono što je još bolje, igra sa ovim setom nikada nije ista, što ga čini dugotrajno zabavnim u poređenju s mnogim drugim dečijim igračkama koje brzo dosade. Ako želite saznati gde možete nabaviti ovaj set po povoljnoj ceni, kliknite OVDE ili pozovite na broj 011/6 888 999.

Dodatna prednost ovog seta je što je prikladan kako za dečake tako i za devojčice svih uzrasta. Ovaj mini frizerski set podstiče kreativnost kod dece, omogućavajući im da prave različite frizure svojim lutkama, igraju se bojama i oblicima kose. Još bolje, lutka iz seta može biti i muškog i ženskog pola, što zavisi od toga kakvu frizuru joj napravite i kako je ukrasite.

Ako želite saznati gde možete pronaći ovaj set po najboljoj ceni, kliknite OVDE ili pozovite na broj 011/6 888 999.