Kada je u pitanju odgajanje naše male dece, svaka odluka je važna, posebno one koje se tiču njihove ishrane. Isto važi i za odluke koje doprinose svetlijoj budućnosti našeg planete za sve nas. Srećom, neke kompanije rade na stvaranju rešenja koja imaju koristi za sve.

Čuvanje dece i planete

Postoji mnogo stvari koje treba uzeti u obzir prilikom odabira ishrane za vaše dete, i verujemo da je najbolja odluka ona koju sami donesete. Ali, kada u tu jednačinu uključimo promenljivu ponudu mlečnih formula za decu, potrudite se da tražite rešenja koja doprinose i našem večnom domu - planeti. Ako se pitate kako prepoznati brendove koji ispunjavaju oba kriterijuma, širom otvorite oči za veliko slovo B, koje označava B Corp sertifikat.

Veliko slovo B: Formula za budućnost

U širokom spektru proizvoda na tržištu širom regiona, postoji nekoliko onih brendova koji stavljaju zdravlje vašeg malog deteta na prvo mesto, istovremeno sprovodeći održive prakse koje koriste i životnoj sredini. Od odgovorno nabavljenih sastojaka do inovativnih rešenja za ambalažu, ovi brendovi su osmišljeni kako bi smanjili svoj ekološki otisak. Možete ih jednostavno prepoznati po slovu B, koje označava B Corp sertifikat.

Značenje B Corp sertifikata

Ova oznaka nije samo logo; to je potvrda da brend posvećuje pažnju transparentnosti, održivosti i pozitivnom uticaju na svet. B Corp sertifikacija je iscrpna ocena uticaja kompanije na društvo i životnu sredinu, garantujući da ispunjavaju najstrože standarde društvenih i ekoloških performansi. Biranjem brendova kompanija sa oznakom B Corp, birate više od samo ishrane. Birate da se posvetite zdravijoj budućnosti za vašu decu i svet u kojem će odrastati.

Koji brendovi hrane za decu su sertifikovani?

U oblasti dečje hrane, brendovi Nutricia: Aptamil, Bebelac i Milupa, stoje kao simbol poverenja i integriteta. Sa decenijama iskustva u ishrani beba i male dece, Nutricia razume da kada je u pitanju zdravlje vašeg deteta, tu nema kompromisa. Zato je Nutricijina paleta proizvoda pažljivo osmišljena da obezbedi najvažnije hranljive sastojke koji su potrebni vašem detetu tokom ključnih faza razvoja. Sa B Corp oznakom na ovim proizvodima, možete biti sigurni da preduzimaju proaktivne korake kako bi obezbedili svetliju i zeleniju budućnost za vašu bebu i buduće generacije.

Jedno slovo može napraviti razliku

Kao roditelji, imamo priliku da oblikujemo budućnost kroz izbore koje pravimo, zato je nemojmo propustiti. Napravite izbor koji brine o vašem detetu, ali i planeti. Napravite razliku u životu svog deteta i svetu koji će naslediti - birajte brendove koji predvode promene.

Izvor: Yumama