Ukoliko niste sigurni gde ćete sa porodicom da provedete vikend, a zaljubljenici ste u automobile - uputite se u šoping centar Galerija. Danas, 12. oktobra zvanično je otvorena Galerija automobila Srbije na kojoj će biti predstavljeno više od 50 prvoklasnih modela poslednje generacije.

Roditelji čija deca vole automobile, neka čak i prepoznaju marke, i među igračkama im dominiraju automobili, sada mogu iznenaditi svoju decu ovim adrenalinskim i raskošnim spektaklom. Zabave neće nedostajati ni za tatu i mamu jer najnoviji, najbrži i najluksuzniji četvorotočkaši će vas zasigurno osvojiti elegancijom, lepotom i udobnošću.

Svoje novitete na ovom automobilskom festivalu predstaviće i globalno poznati brendovi kao što su Mercedes, Tojota, Kia, Volvo, Džili, Hjundai, Ford, MG, Nisan, Čeri, Pežo, Opel, Reno, Dačia, Suzuki, Škoda, Fiat, JEEP, Alfa Romeo.

Method Galerija automobila Srbije

Iznenađenjima nikad kraja, jer modele nećete samo gledati, već ćete neke od njih moći da isprobate u test vožnji. Spremite se da sednete za volan i provozate neki od njaelagntnijih i najluksuznijih modela, a pored toga, u Galeriji vas očekuju i sjajne ponude i druga razna iznenađenja.

Ulaz na Galerija automobila Srbije je besplatan, a događaj je otvoren za sve posetioce od 10 do 22 časova, do 22. oktobra.

Ne propustite pravi automobilskom spektakl!

(Yumama)