Manifestacija će biti održana od 14. do 22. oktobra, a ljubitelji pisane reči koji je s nestrpljenjem iščekuju biće u mogućnosti da željene naslove i nova izdanja nabave po specijalnim sajamskim cenama u 32 knjižare Vulkan širom zemlje i putem dva sajta – vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs.

Čitaocima koji s nestrpljenjem iščekuju Vulkanov sajam knjiga i ove godine će po promotivnim cenama biti dostupna najnovija izdanja, a posebna pažnja biće posvećena najmlađoj publici. U izdanju Vulkančića objavljena je nova knjiga nastala iz mašte autorke Nikole Kinir.
Mala vrednica je još jedna inspirativna i poučna priča o dobroti i prijateljstvu, koja će mališanima baš kao i Mali hrabriša i Mala ćutalica postati omiljena slikovnica.

Zavirite u svet neobičnih junaka i pridružite im se u divnim avanturama u knjizi Najlepše priče za slatke snove francuske spisateljice Karin-Mari Amio. Otkrijte kakvo je to blago pronašao mali beli zec i čega se plaši hrabri mačak. Poletite na krilima stare sove i zaplovite čamcem od grančice lešnika.

Pripremite-spisak-knjiga-1040x780px.jpg
Promo 

Naopaka rođendanska žurka, nova knjiga iz serijala Jednorograd Ane Punset, oduševiće najmlađe ljubitelje jednoroga. Krenite na rođendansku žurku gde su kolači magični, a slatkiši menjaju ukus. Luna-parkovi su veoma zabavni, a rolerkoster je spektakularan.
Jedinstvena junakinja serijala iz pera Pedra Manjasa već je osvojila srca malih ljubitelja magije. U novoj avanturi Ana Kadabra: Tragom šljokica, koja će vas nasmejati i očarati, ova sasvim neobična devojčica pokušaće da prevaziđe sve izazove i pomogne Klubu punog meseca.

Avanture malog Džerija: Operacija blatnjavo čudovište donosi priče iz detinjstva najvoljenijeg miša na svetu, Džeronima Stiltona. Roman je pisan iz perspektive dečaka Džeronima, koji je, još nesvestan da će postati pisac, i tada pokazivao talenat za pripovedanje.

Promocija knjiga proslavljenog glumca i pisca Nikole Đurička u okviru Vulkanovog sajma knjiga zakazana je za 17. oktobar, sa početkom u 11 sati u knjižari Vulkan u Sremskoj broj 2. Pripremite spisak knjiga na vreme i uplovite sa vašim mališanima u neodoljive Vulkančić avanture! Ne propustite erupciju najboljih Vulkančić knjiga i fantastičnih popusta!

Izvor: Yumama