Reč je o melodrami koja u više od 100 epizoda prati život mlade devojke Nine, koja se kroz život ne probija zahvaljujući čudima iz bajke, već bez ičije podrške vodi neustrašivu borbu da od obične sluškinje postane vlasnica sopstvenog hotela. Istovremeno pokušava da odoli teškoj sudbini i ostane čovek i sačuva svoje najbolje osobine, koje će već od prvih epizoda kod publike izazvati simpatije. Serija obiluje nepredvidivim događajima, čestim obrtima i zapletima, kao i snažnim emotivnim scenama.

Jača od sudbine Kurir televizija

Radnja serije "Jača od sudbine" ostaviće vas bez daha

Nina je u ranoj mladosti izgubila oba roditelja, te je prinuđena da sama gradi svoj životni put. Ona sanja da jednog dana postane vlasnica hotela. Odrasla je u kući svog strica na selu, ima delikatan umetnički ukus i urođeni talenat da unapredi sve što dotakne. Studira tehničku školu za hotelijerstvo i dobija posao u prestižnom hotelu "Rajsko mesto", u srcu Karpata. Upravo će ovaj hotel odigrati fatalnu ulogu u njenom životu, a ljubav s jednim od vlasnika hotela ovo rajsko mesto za nju pretvara u pakao.

DSC_2343.jpg
Kurir TV promo 

Serija ima više od 100 epizoda, a ovo će gledaoci videti u prvoj

Učenica Nina Kostjuk stiže u luksuzni hotelski kompleks „Rajsko mesto“. Ona nije u mogućnosti da sebi priušti skupu sobu, već je tu jer je njen rođak jedan od zaposlenih u luksuznom hotelu. Ubrzo, mlada i talentovana devojka osvaja naklonost Tamare Ivanovne, vlasnice „Rajskog mesta“ i glave najbogatije porodice Marčenko. Zahvaljujući njenom pokroviteljstvu, Nina dobija posao sobarice.

DSC_2318.jpg
Kurir TV promo 


Već prva epizoda donosi mnogo iznenađenja, napetih situacija i neočekivanih raspleta, pa nema sumnje da je "Jača od sudbine" nova hit serija koja će prikovati gledaoce kraj malih ekrana ove jeseni. Ne propustite danas u 15 časova na Kurir televiziji premijeru serije i otkrijte zašto je ona popularna širom sveta!

DSC_3753.jpg
Kurir TV promo