Kristinu Pimanovu mnogi su proglasili za "najlepšu" devojčicu na svetu, a bila je i najmlađi super model kada je sa samo 5 godina njeno lice osvanulo na naslovnicama i u kampanjama mnogih brendova. Šta danas radi i da li se još uvek bavi manekenstvom 17 godina kasnije? Evo kakav je život jedne od "najlepših" devojčica...

Čim je devojčica naučila da dobro hoda, poslata je na gimnastiku. A neposredno pre svog 4. rođendana, njena majka je poslala Kristininu fotografiju agencijama za modele - i ubrzo je devojčica počela da stalno pozira u kampanjama posvećenim novim modnim kolekcijama za decu. Zatim su njene fotografije rasule po desetinama međunarodnih medija.

Ubrzo nakon toga, počela je da snima za velike brendove i dobila je ponudu za saradnju od velike agencije za modele u Americi.

Sada Kristina ima 17 godina. Više od sedam godina živi sa svojom majkom u Kaliforniji i nastavlja da razvija svoju karijeru modela. Ima više od 2 miliona pratilaca na društvenim mrežama, a povremeno glumi u filmovima, ali do sada nije imala velike uloge.

Za razliku od većine tinejdžera, Kristina ne eksperimentiše sa svojim izgledom. Devojka praktično ne koristi kozmetiku i ne farba kosu - stoga je u njenim crtama prilično lako prepoznati onu devojčicu čijoj lepoti su se svi divili pre 10 godina.

Izvor: Yumama