Šta dobijete kad spojite svetski keks broj jedan* i jednog od legendarnih DC superheroja? OREO sa ponosom najavljuje ekskluzivno partnerstvo sa novim filmom Betmen, što će svakako oduševiti ljubitelje i jednog i drugog pred premijeru novog igranog filma kompanije Warner Bros. Pictures.

Obožavaoci od januara 2022. godine mogu da kupe pakovanje Oreo keksa inspirisano Gotam Sitijem u ograničenoj seriji. Prvi put će izgled klasičnog OREO keksa biti izmenjen u okviru ove saradnje, sa jedinstvenim utisnutim reljefom koji prikazuje siluetu legendarnog Betmena. Kupovinom Oreo proizvoda i registrovanjem broja sa fiskalnog računa na sajtu www.oreo.eu, ljubitelji će moći da osvoje uzbudljive nagrade. Predviđene su dnevne (Xiaomi MI TV Box S) i nedeljne nagrade (JBL sound bar 9.1.), a glavna nagrada je Batman nagradno putovanje u London za dve osobe, koje uključuje Betmen avanturistički dan, vožnju u betmobilu i večeru u DC tematskom restoranu, uz 2 noćenja u 4* hotelu. Više detalja možete naći na www.oreo.eu.

„OREO voli da iznenađuje svoje ljubitelje uzbudljivim partnerstvima", izjavila je Kjara Misio, brend direktorka za OREO za Evropu. „Zato sa velikim zadovoljstvom najavljujemo partnerstvo sa Betmenom, realizovano kroz saradnju sa kompanijom Warner Bros." OREO je već imao ograničene serije u Evropi u okviru saradnje sa Malcima tokom leta 2021, kao i sa megazvezdom Lejdi Gagom u januaru 2021. godine.

Film Betmen u bioskope stiže početkom marta i već se predviđa da će biti najveći kinematografski doživljaj godine. Ovaj superheroj gotovo čitav vek osvaja srca i maštu obožavalaca širom sveta, a u ovom filmu zalazi na nepoznatu teritoriju i suočava se sa novim izazovima.

Ograničena serija pakovanja na osnovu saradnje OREO keksa i filma Betmen će biti dostupna u dva formata (66g i 176g), dok traju zalihe. Biće raspoloživi u radnjama gde se OREO prodaje.

*Izvor: Euromonitor International Limited; Izdanje o pakovanoj hrani za 2022. godinu: Keks na osnovu definicije kategorije slatkih biskvita Euromonitora, % učešća brenda, vrednost maloprodaje, maloprodajne cene, podaci za 2021. godinu.