Topličin venac i ovog vikenda bio je mesto dobre zabave i najboljeg provoda u gradu za sve generacije. Iza nas je još jedan vikend na Starogradskoj zimi, a za sve koji su praznike želeli da isprate s osmehom, imali su priliku da to učine uz muzičke hitove, dobro piće i klopu, ali i kreativne radionice za sve generacije.

Dan nakon najradosnijeg praznika, u subotu 8. januara u jutarnjim časovima posetioci Parka vojvode Vuka zagrevali su se uz Rock&Roll i hitove Naxi radija, nakon čega su mališani mogli da uživaju u druženju i fotografisanju s omiljenim junacima iz bajki. Nakon 14 časova na programu je bila predstava “Uspavana lepotica u novogodišnjoj noći”, kojoj su se deca obradovala.

Pored toga u Muzeju primenjenih umetnosti građani su imali priliku da učestvuju u porodičnoj radionici za izradu ukrasa za jelku Dečijeg kulturnog centra Beograd.

Nedelja - dan za odmor prošao je u nešto mirnijem ritmu, pa je tako 9. januara u Parku vojvode Vuka od 11 časova na programu bio Sunday relax day, a od 14 časova klinci i klinceze imali su priliku da pogledaju predstavu “Čarobno putovanje sa Deda Mrazom”. U večernjim časovima posetioci Topličniog venca zabavili su na zimskom šanku gde je organizovana sjajna žurka uz omiljene napitke, a za hitove je bio zadužen Naxi radio.


Pored raznovrsnog kreativnog programa, svi posetioci Starogradske zime uživali su i u omiljenom piću i ukusnoj hrani. Zimski šank i gastro kućice u svojoj ponudi imaju razne napitke i jela iz najboljih beogradskih restorana, a rade svakog radnog dana od 15 do 22h, i vikendom od 11 do 23h.

 Starogradska zima u Parku vojvode Vuka trajaće do 23. januara, a svakog dana očekuju vas mnogobrojne aktivnosti i dešavanja, te tako nema sumnje da ćete ove zime stvoriti najlepše uspomene koje ćete dugo pamtiti. 

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Huawei, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

Promo Starogradska zima