Lexington bend, Igor Simić, Leontina i hor “Čarolija” i domaće DJ-evi su nas već sjajno zabavili u okviru Starogradske zime, a sada nastavljamo sa lepom energijom i prazničnom atmosferom.

Odličan provod nastavlja se i u petak, 24. decembra, kada ćemo svi moći da uživamo u koncertu jednog od omiljenih i najpopularnijih pop pevača - Sergeja Ćetkovića.

Jedinstven muzički događaj za sve ljubitelje romantičnih pesama rezervisan je za petak, a Sergej najavljuje veče puno emocija i sjajnog raspoloženja. Dođite da zajedno uživamo u hitovima kao što su “Pogledi u tami”, “Kad bi htjela ti”, “Ljubav”, “Nisu mi dali da te volim”, “Pola moga svijeta”, “Nazovi me” i mnoge druge.

Pored toga što će nas 24. Decembra zabavljati  Sergej Ćetković, posetioci Starogradske zime imaće priliku da uživaju u Zimskom baru u toplom čaju, vinu ili čokoladu, ali i u ukusima specijaliteta najboljih beogradskih restorana koji su se našli u ponudi u okviru deset gastro kućica svaki radni dan od 15 do 22h, kao i vikendom od 11 do 23h.

Promo Koncert Sergeja Ćetkovića na Starogradskoj zimi

I zato ne gubite vreme, već pravac Topličin venac i prepustite se čarima novogodišnjeg duha. Posetite danas, ali i narednih dana Park vojvode Vuka i budite deo Starogradske zime koja je spremila brojna iznenađenja i kreativan sadržaj za sve generacije. Kako ne biste propustili zagarantovan provod i sjajnu atmosferu, posetite društvene mreže Starogradske zime i izaberite program za vas i vaše najbliže.

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.