Danas, 17. oktobra u 18. sati, u Parku vojvode Vuka se svečano otvara Starogradska zima, gde ćete imati priliku da sve do 23. januara uživate u dobrom provodu, ukusima, muzici i fenomenalnom raspoloženju. Novogodišnja čarolija stiže malo ranije!

DSC04322.jpg
Promo 

Na otvaranju vas očekuje sjajan program pripremljen za sve uzraste. Već od 11 pa sve do 17 časova počinje zagrevanje uz Rock&Roll, nakon čega sledi druženje sa Deda Mrazom i njegovom pomoćnicom. Posle svečanog otvaranja  mališani će moći da pevaju zajedno sa Leontinom i horom “Čarolija”. Đuskanje uz DJ Tica i akrobacije cirkuskih artista sledi do 21 čas, nakon čega će popularni Lexington bend održati koncert za sve ljubitelje dobre muzike i vrhunskog provoda. Lexington bend jedan je od najpopularnijih bendova u regionu, poznat je po dobrim žurkama i hitovima bez kojih ne može da se zamisli nijedno slavlje. Momci iz benda najavili su žurku za pamćenje na Starogradskoj zimi, što je još jedan razlog više da se večeras nađete u Parku vojvode Vuka.

DSC04679.jpg
Promo 

Ovo je samo delić programa koji će trajati 36 dana. Posetite društvene mreže Starogradske zime kako biste izabrali program sa sdebe i svoju porodicu i kako ne biste propustii zagarantovan provod. Prepustite se čarima novogodišnjeg duha i posetite danas, ali i narednih dana Park vojvode Vuka i budite deo Starogradske zime koja je za vas spremila brojna iznenađenja. Prvi dan je samo uvod u sjajno isplaniran program prepun kvalitetnog sadržaja za sve, čeka nas pravo praznično raspoloženje i buđenje novogodišnjeg duha!

Program za petak možete pogledati ovde

Program “Starogradska zima” organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom. Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

DSC04830.jpg
Promo