Često nismo svesni koliko deca mogu biti mudra. Jedan mališa je svojim rečima i razumevanjem oduševio svet.

Mama Laura Lav objavila je snimak svojih dvoje dece - dečaka Džone koji ima 20 meseci i trogodišnjeg Kartnera. Mlađi brat, kako je redovno u svakoj kući, želi da uzme starijem igračke i bocka ga policu. Ipak, ova priča se, kako to obično biva, nije završila tučom, svađom ili plakanjem. Trogodišnji Karter je počeo vrlo strpljivo i smireno da priča sa svojim mlađim bratom.

"Znam da je nekad teško čekati, ali budi nežan, molim te. To je moje telo i ja sam reko ne. Ne volim da me neko bocka", lepo je objasnio dečak, a maleni Džona je odmah shvatio poruku. Tada je krenuo prema svom bratu da ga zagrli.

@lauralove5514

BRB... just going to go cry ♥️ they soak in EVERYTHING! #NissanShowUp#fyp#foryou#montessori#respectfulparenting#gentleparenting#toddler

♬ original sound - LauraLove

Mama Laura je ispričala kako nije želela da se uključuje, već ih je pustila da sami reše svoje probleme, kako bi naučili vrlo važne životne veštine. Očigledno im je odlično išlo. Mnogi ljudi su je u komentaru pohvalili jer lepo vaspitava decu i uči ih razumevanju.

izvor: yumama