Sada će vaši mališani još više uživati u ovoj inače zabavnoj aktivnosti, jer će sve što napišu ili nacrtaju moći da svetli i plus će moći da imaju 3D prikaz! A sve zahvaljujući magičnoj tabli! Šta je to ustvari?

Tabla koja se stavlja na postolje koje svetli, te samim tim svetle i crteži na njoj! Po njoj se crta specijalnim flomasterima koji se dobijaju u pakovanju, a uz to se dobijaju i naočare koje omogućuju 3D prikaz! Ne zvuči li kao nešto što će obradovati svakog mališana?

Po ovoj tabli može se crtati, pisati, može poslužiti za ostavljanje poruka ili za lakše pamćenje nekih informacija koje je deci teško da nauče. Sjajno je to što se u pakovanju dobijaju i šabloni, pa će deci biti superinteresantno i motivišuće za dalji rad kada budu videli šta su uspeli da nacrtaju.

***Ova tabla se danas po specijalnoj ceni može poručiti ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

3d-tabla1
Promo 

3D svetleća tabla je nešto što je jednako zanimljivo i korisno i dečacima i devojčicama. Sa njom nećete pogrešiti ako je kupujete na poklon bilo kom detetu i bilo kojim povodom. Pogodna je za decu različitih uzrasta, pa čak i za onu koja već idu u školu. Njima ona može pomoći da savladaju gradivo koje im je dosadno na mnogo zabavniji način.

***Poručite već danas svojim dečacima i devojčicama ovu magičnu 3d tablu i učinite da njihovi crteži zablistaju u punom sjaju, ali bukvalno – poručite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 1.590 rsd.***

3d-tabla2
Promo