Međutim, vaše dete je sada već krenulo u vrtić/školu i morate da nađete način da na vreme zaspi bezobzira što ne želi – pogledajte OVDE naš predlog.

Lampa zvezdano nebo – to je nešto što ni jedno dete ne ostavlja ravnodušnim i zbog čega će lakše odlaziti u krevet, a i lakše zaspati.

Jednako je interesantna i devojčicama i dečacima, a dopada se i maloj deci i onoj starijoj.

Kako ova zvezdana lampa ustvari funkcioniše?

Zapravo, u pitanju je mali projektor koji „baca“ sliku zvezdica svuda po sobi. Prostorija ispunjena zvezdicama po zidovima i plafonima izgleda potpuno magično. A dodatni plus jeste mogućnost okretanja. To znači da zvezdice mogu da se kreću svuda po sobi. Kreću se jako lagano, pa neće uznemiriti i razbuditi decu, već naprotiv, smiriće ih i pripremiti ih za spavanje.

Sada zvezdanu lampu svojim mališanima možete poručiti po specijalno sniženoj ceni OVDE ili na broj 011/6 888 999.

zvezdano-nebo1 (2)
Promo 

Možete da izaberete da li će zvezdice da budu jednobojne ili će sijati u više boja. A ako želite da je koristite kao običnu lampu koja ne projektuje zvezde, možete i to - samo treba da ostavite na vrhu beli poklopac, da je ne otvarate.

S obzirom da diskretno sija, ona pomaže deci da lakše zaspe i da lepše spavaju. Fokusirajući se na zvezdice, ona će ih umiriti i rasteretiti ako su imali stresan dan.

Sada zvezdanu lampu svojim mališanima možete poručiti po specijalno sniženoj ceni OVDE ili na broj 011/6 888 999.

zvezdano-nebo2 (2)
Promo