Kejt (22) je majka troje dece koja na društvenoj mreži Tiktok redovno objavljuje snimke u kojima deli savete mladim roditeljima i priča o iskustvu koje je proživela. Ova mlada mama prvi put je rodila sa 14 godina, drugi put sa 16, a poslednje dete je rodila kada je imala 19 godina.

U svojim videima objašnjava kako je okolina reagovala na njenu maloletničku trudnoću, a kaže da je najveću osudu dobijala od profesora iz škole, zbog kojeg je na kraju napustila školovanje.

"Jedan profesor je stalno imao potrebu da mi se obraća tako, da bih se stalno osećala loše. Mislila sam da će mi se život raspasti i plakala bih svaki dan", priseća se Kejt.

Međutim, pored osuda bilo je i onih koji su joj pružili svu podršku, a najvažnija joj je bila ona koju je imala od strane partnera i roditelja.

"To što ovako mlada imam troje dece je najbolja stvar koju sam uradila u životu", ispričala je ova devojka.

Kejt kaže da su je roditelji podržali kada je prvi put ostala u drugom stanju, a takođe je otkrila da priželjkuje još jednu bebu.

"Partner i ja se nadamo da ćemo uskoro dobiti i četvrto dete. Jedva čekam da razmenjujem iskustva sa drugim roditeljima i da se zajedno radujemo", kaže ova mlada mama.

Otkad je otvorila društvene mreže ljudi je često pitaju da li sa jednim partnerom ima troje dece, a posle nekoliko meseci, Kejt je odlučila da otkrije istinu.

"Prvo dvoje dece ima sa bivšim partnerom, a sina sa sadašnjim. Moja deca viđaju oca i mi smo u dobrim odnosima, to je najbitnije", objasnila je ona.

Uprkos predrasudama sa kojima se svakodnevno suočava, postoje mnogi roditelji koji imaju sličnu sudbinu kao ona i stalno je bodre komentarima podrške.

"Volite svoju decu, ja sam sa 20 godina imao četvoro dece", napisao je jedan tata, a drugi je dodao da bi nam trebalo više žena koje su voljne da imaju veliku porodicu:

"Svaka čast, devojko! Današnje devojke žele maksimalno dvoje dece ili uopšte ne žele. Nama bi trebalo više ovakvih žena."

Yumama/telegraf.rs