Kada ste roditelj u potrazi za poslom, to može biti nezgodno, naročito ukoliko nemate osobu koja bi vam pričuvala decu dok ste na razgovoru.

Nekada bake, deke, tetke nisu u mogućnosti da priskoče u pomoć, te ova situacija zaista može biti problematična po roditelje.

Jedna mama se suočila baš sa ovakvom situacijom, a njena priča postala je hit na internetu.

Mama Magi Mandviler objavila je video na Tiktoku kojim je detaljno ispričala svoju priču.

Naime, ona je dobila otkaz zbog virusa korona. Počela je da traži novi posao, pa je i pozvana na razgovor u jednu firmu.

Međutim, tu se našla u problematičnoj situaciji. U tako krakom vremenskom periodu nije uspela da pronađe nekog ko će pričuvati njenog sina Majla.

Tada je firma učinila nešto što je oduševilo ljude širom sveta. Rekli su joj da su deca kod njih uvek dobrodošla i da slobodno sa sobom može povesti i sina.

Mama je tako i učinila, a mališi je obukla preslatko odelo u kom je, zajedno sa mamom, došao na razgovor. Kako mama kaže, došao je i sa sopstvenom biografijom, u kojoj je navedeno da ima talenat da skida sopstvenu pelenu.

@314handcrafted

Ever been to a toddler friendly interview? #companyculture#toddler#fyp#foryourpage#PrimeDayDealsDance#toddler#covidbaby#job#interview#cute

♬ original sound - Cody V.

Ovakav akt firme oduševio je mnoge, što je navelo na zaključak da bi mnoge firme zapravo trebalo da imaju sličan pristup.