Nedelja je protekla u takmičarskom raspoloženju - imali smo prilike da vidimo okršaj šahovskih entuzijasta na Amaterskom šahovskom turniru, dok su za dobru atmosferu bili zaduženi DJ Vlada i DJ Vemić, koji su posetiocima pružili čak 8 sati vrhunske matine žurke.

Naši izlagači su imali pune ruke posla, ali uprkos velikom interesovanju, nema dužih čekanja, tako da bez brige - brzo ćete doći do svoje porudžbine!

Zabava se nastavlja i prvog dana radne nedelje - ako već niste svratili da se počastite svojim omiljenim burgerom tokom neke pauze, bez brige, burger kućice su otvorene sve do 23 časa, do kad ćete imati prilike i da uživate u muzici devedesetih, koju za vas pušta DJ Mold.

Partneri koji su nam pomogli u realizaciji ovog jedinstvenog događaja su: Turistička organizacija Beograda, Coca - Cola, Peroni, Mastercard, Dijamant i Grand Kafa.

Posebno se zahvaljujemo Gradu Beogradu - Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima i opština Stari grad, bez čije podrške realizacija ovog događaja ne bi bila moguća.

Vidimo se na Kališu!