Nakon trudnoće u 53. godini, ova žena je u svojoj 54. rodila zdravu devojčicu.

Nakon ovakvih vesti, svi se zapitamo kako je to biti trudnica, porodilja, majka u pedesetim?

Kerolin Aronson ispričala je svoju priču o tome.

Ona je bila šokirana kada je videla pozitivan test na trudnoću. U isto vreme osetila je ogromnu sreću, jer je to prvo zajedničko dete njoj i suprugu.

"Postoji toliko neverovatnih stvari kada postanete majka u pedesetoj. Iskustvo je neuporedivo veće, majčinski osećaj je sa svakom decenijom sve jači, žene postaju sve bolje i bolje. U četrdesetim to govoriš, ali u pedesetim je zapravo najbolje", otkriva Kerolin.

Ona ističe kako ima mnogo više samopouzdanja i sposobnosti da se nosi sa potrebama deteta. Uz to je mnogo sigurnija finansijski nego što je to bila sa prvim detetom.

Prilagođavanje njenih starijih četvoro dece bilo je lako, jer su posle tri meseca svi bebu Aliju obožavali. Ipak, oni svi imaju neke svoje živote i ne mogu potpuno da se posvete svojoj sestrici.

"Toliko smo zahvalni. Neverovatno smo zaljubljeni u ovu malenu curicu. Ona je ostvarenje naših snova", istakla je ponosna i srećna mama.

"U poređenju sa ostalim trudnoćama i porođajima, sada sam mnogo zrelija nego pre i u ovom delu svog života donosim mnogo bolje izbore. Jedem zdravo, pijem vitamine i trudnim se da budem što aktivnija."

Pročitajte i...