Jedan tata traži od bebisiterke da mu kupi novu gitaru od 2.200 dolara, jer je istu takvu njegova ćerka oštetila dok ju je devojka čuvala.

U podužoj objavi na Reditu, muškarac je objasnio da je devetnaestogodišnja dadilja, koju su angažovali da čuva njegovu devojčicu, bila u njegovoj kući kada je odlučila da izađe napolje zbog telefonskog poziva.

Trogodišnja devojčica je bila bez nadzora 20 minuta, navodi Indipendent.

Mama doživela šok nakon što je skinula svoju bebu: Vaspitačice ispisale poruku na detetovom stomačiću! (FOTO)

"U tih 20 minuta, naša ćerka je uspela da odgura kauč do vrata dnevne sobe, otvori ih, siđe u podrum i skine jednu od mojih gitara sa zida", objašnjava razljućeni roditelj.

Skupocenom instrumentu je vrat uništen i majstor je procenio da mora da se zameni.

"Tražim od bebisiterke da mu plati novu gitaru, ne želim popravku ili zamenu vrata, jer popravke i zamene delova umanjuju vrednost instrumenta", nastavio je muškarac.

Tinejdžerku bi to koštalo 2.200 dolara.

Svoju poruku na Reditu tata sa uništenom gitarom završio je pitajući čitaoce ko je u pravu.

"Njeni roditelji nam govore da smo odgovorni, ona nudi samo besplatno čuvanje deteta, naši prijatelji kažu da smo prestrogi, ali to je bila njena odgovornost, zar ne?", pitao je čovek.

Korisnici Redita uglavnom se ne slažu sa njim. Objava je sakupila više od 1.400 komentara i 4.000 reakcija.

Iako smatraju da odgovornost snosi bebisiterka, jer nije smela da ostavi trogodišnje dete toliko dugo samo, zahtev da plati novu gitaru vide kao nepravdu.

Pročitajte i...