Tes Gidings (32) iz Burnemauta i njen suprug Kris imaju sedmoro dece uzrasta od 3 do 14 godina - što znači da su većinu dana vrlo zauzeti. Njen dan započinje u 6 ujutru, a završava se tek u jedan sat nakon ponoći.

Dnevno opere veš šest puta i koristi minibus sa devet sedišta za prevoz dece.

Tes i Kris svoju porodicu često nazivaju "duginom porodicom" jer sva njihova deca imaju različitu boju kože. Upravo zato Tes često pitaju imaju li sva njena deca različite očeve i da li koristi državne povlastice i socijalnu pomoć zbog toliko velike porodice.

"Sva moja deca izgledaju potpuno drugačije, što je neverovatno. Pitaju me jesu li svi Krisovi, što me zasmejava, jer su apsolutno svi njegovi. Ljudi često pretpostavljaju i da sigurno imamo gomilu pogodnosti jer imamo toliko dece, ali to nije slučaj. I ja i Kris radimo i sami izdržavamo svoju porodicu", kaže Tes.

Tes i Kris su bili srećni i sa petoro dece - Jakobom, Savanom, Amijom, Sionom i Neveom. Međutim, dok je Kris bio na listi čekanja za vazektomiju, Tes je ponovno zatrudnela, pa je rodila blizance Levija i Hezekija koji sada imaju tri godine, prenosi Mirror.

"Uvek me pitaju kako se snalazim, ali jednostavno se snalazim", skromno kaže ova mama.

Takođe ističe da je njena tajna u dobroj organizaciji i podeli kućnih poslova.

Pročitajte i...