Svaka žena je u početku skeptična oko svoje svekrve. Postoje neke koje su prilično stroge, ali i one koje se prema novopečenoj snaji odnose kao prema sopstvenoj ćerki i spremno joj pomažu u svakoj prilici. Sasvim je sigurno da su takve svekrve dragocene, a evo u kojim se one horoskopskim znakovima rađaju.

Ribe

Majke u ovom horoskopskom znaku su velika podrška svojoj deci, a to veoma znači i kad u kuću dovedu svoje partnerke. One se trude da se njihove snaje osećaju ugodno i srećno. Pune su ljubavi i uvek na raspolaganju kad zatreba pomoć. Ponosne su kad mogu da pomognu i uvek se trude da budu dobre prema drugima.

Blizanci

Snaja uvek može da očekuje da će svekrva u znaku Blizanca biti tu za nju. Ako se oseća nervozno, svekrva će je umiriti i prijateljski se postaviti prema njoj. Takođe, ona je zabavna i društvena pa joj nikad snaja neće smetati u društvu. 

Vaga

Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku su uravnoteženi i mirni. Takve svekrve imaju staloženu narav i uvek će se truditi da pomognu svojim snajama. Njihova saosećajna priroda omogućuje im da se ophode majčinski prema svima koje susretnu. 

Jarac

Majke Jarčevi učiniće sve za svoju decu. Prema snajama se odnose kao prema sopstvenom detetu i ugađaju im svojom ljubavlju i brigom. Svoju ulogu shvataju vrlo ozbiljno i iskrene su kad od njih traže savete. Spremne su da kritikuju svoje sinove ako nisu u pravu, i mogu ih navesti da donesu ispravnu odluku.

Ovan

Svekrve u znaku Ovna dopuštaju deci da samostalno odrastaju. Ne vole da se mešaju u živote svoje dece, posebno nakon venčanja. Sudeći po tome, ovo je svekrva koju bi poželela svaka snaja.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)