Roditelji male dece obično dobijaju razne savete, većinom neželjene, kada je vaspitanje u pitanju. Ipak jedna mama postala je viralna zbog praktičnog saveta koji je saznala od svoje majke, a koji se pokazao kao veoma koristan kad god je dete uznemireno ili nervozno.

Dženifer Batčelor svoju priču je prvotno podelila na Instagramu, a ona je počela da se širi i na drugim društvenim mrežama. 

"Stavite dete u vodu ili ga izvedite napolje. Bio je to prvi koristan roditeljski savet koji sam ikad dobila", počela je svoju objavu. 

"Ne sećam se koliko je moj sin imao godina kad sam u suzama nazvala mamu. Verovatno par nedelja. 'Ništa mi ne uspeva, ne znam šta da uradim. Nije gladan, pospan, a ni mokar, ali je nervozan' rekla sam majci. Ona je predložila: 'Pokušaj da ga okupaš. Ili ga obuci i izvedi na svež vauduh. Obično tada nervoza nestane'", istakla je Dženifer.

Upalilo je i ova mama je počela da praktikuje taj savet kad god je dete bilo uplakano i nervozno.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jennifer Batchelor (@jennbatchelor)

"Ponekad isprobani saveti koji se prenose s generacije na generaciju mogu biti učinkovitiji kod smirivanja uznemirenog novorođenčeta od svih igračaka, ljuljaški i pomagala za spavanje na svetu", istakla je. 

Ova mama je dodala da ovaj savet može da posluži i kod veće dece.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)