Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Znatiželjni mališani: 10 najsmešnijih pitanja koje su deca postavila odraslima

'Kako si se ti osećala poslednjeg dana kada si bila dete?' Nekada ostanemo toliko zatečeni pitanjima, da nismo sigurni šta bi trebalo da odgovorimo.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Setite se koliko puta ste ostali zatečeni i morali dobro da razmislite o pitanju koje vam je dete postavilo.

Tako je jednog oca njegovo dete pitalo zašto je desnoruko. Otac je bio potpuno zbunjen i zapitao se: "Stvarno, zašto je desnoruko?"

Povezane vesti

Povezane vesti

"Pitanje me je potpuno oborilo s nogu, ostao sam zatečen nekoliko trenutaka razmišljajući o mogućnostima. Moja žena mu je zbunjeno odgovorila: jednostavno zato što si takav", napisao je ovaj korisnik Redita.

Nakon ove situacije, ovaj otac se zapitao kakva su iskustva drugih roditelja. Napravio je anketu u kojoj su učestvovali korisnici društvene mreže Redit, a najsmešnija pitanja mališana su se odmah izdvojila. Pogledajte njihove interesantne izjave, verujemo da ćete se slatko nasmejati.

- "Ja se lično ne sećam, ali me moj otac redovno podseća na to. Vozili smo se kolima, a ja sam imao oko 7, 8 godina. Stali smo na crveno svetlo na semaforu i ja sam ga ođednom pitao: 'Hej tata, da li bi obrijana gorila izgledala kao jako ružna beba ili bi i dalje ličila na gorilu? On se još uvek smeje zbog toga'."

- "Ako otvorimo prozor kad je unutra hladno, a napolju toplo, da li topao vazduh ulazi unutra ili hladan vazduh izlazi napolje?", dete koje je postavilo ovo pitanje imalo je oko 6 godina

- "Kako se zove prostor između 'iglica' na češlju?"

- "Odakle dolaze misli?", nisam imao odgovor napisao je jedan otac.

- "Kada sam učio svoju decu da plivaju, omiljeno pitanje koje su mi postavili je bilo 'kad ćemo naučiti da dišemo pod vodom'."

- "Kada je moja baka saopštila porodici da će se opet udati (nakon smrti supruga), moj rođak, koji ima pet godina, pitao je zašto. Ona mu je odgovorila da joj se zaista dopada budući deda i da on razgovara sa njom i dok je sa njim ne oseća se usamljeno. Onda je on upitao: 'A zašto jednostavno ne kupiš papagaja?'"

- "Šta je ono? Da li je jutro kada se budimo? Šta je planeta? Sve to je pitao odjednom, a onda je otrčao da glumi super heroja."

- "Jednom prilikom jedan dečak od 10 godina me je pitao iz čista mira: 'Da li dinosaurusi imaju grudi?'"

- "Moj mali brat me je jednom pitao: 'Zašto imam par očiju ako vidim samo jednu stvar?', sada bi mi bilo lako da mu objasnim, ali tada bilo je to prilično iznenadno i impresivno pitanje za dete od 4 godine."

- "Usred večere, bez ikakve najave ni konteksta: 'Kako si se ti osećala poslednjeg dana kada si bila dete?'"

Bogatstvo dečjih misli i mašte su neprocenljivi i vrlo interesantni.

Pročitajte i:

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica