Devojka Rila, koja obožava TikTok, podelila je video u kojem su ona i njena mama saznale rezultate testova na trudnoću. U međuvremenu njihov video je prikupio 13 miliona pregleda. 

Bile su uverene da će oba testa biti negativna, lepo su ih rasporedile, a zatim je Rilina majka uzviknula: "O, moj Bože!"

Devojka je pogledala sumnjičavo, misleći da se njena majka šali, a kada je shvatila iznenađeno je vrisnula i rekla: "Počeću da plačem".

To su bile suze radosnice.

@rdubbb

That one time I took a pregnancy test with my mom and ended up with a new sibling Lolol

♬ original sound - rylee

Ipak, ono što je mnoge ljude zbunilo jeste činjenica da nije Rila ta koja je trudna, već njena majka. Mama je potpuno neočekivano saznala da ćeka šesto dete, a Rila je saznala da će dobiti batu ili seku.

Ćerka Rila je naknadno objasnila da je njenoj mami kasnio ciklus, a ona je odlučila da je poseti i da zajedno provere da li je možda reč o trudnoći. Podstakla mamu da uradi testove i bile su uverene da će oba biti negativna, a uz to odlučile su i da celu situaciju snime. Rilina majka kada je videla pozitivan test nije mogla da veruje, bila je vidno šokirana i cela scena je izgledala filmski. Na kraju su majka i ćerka proslavile divnu vest uz čašu vina.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)